Huisstijl ontwerp

Uw huisstijl presenteert uw bedrijf bij uw klanten. Het moet passen bij uw bedrijf en image.
Ruiter Netservice creëert een huisstijl die past bij uw bedrijf en budget!

Duidelijke lijn in uw communicatie

Wanneer u professioneel wilt overkomen bij uw klanten is het van belang dat er een duidelijke lijn zit in al uw communicatie met potentiële én bestaande klanten. Dus dat er een herkenbare overeenkomst is tussen bijvoorbeeld uw advertentie, website, briefpapier (voor o.a. offerte en niet onbelangrijk de factuur) en folder.

Daarbij is het verstandig om direct bij het ontwerp al naar het kostenplaatje te kijken. Zo kan een afbeelding in kleur als onderdeel van uw logo er wel mooi uitzien, maar hiermee worden de kosten voor drukwerk en advertenties (be-stickering van uw bedrijfsauto) wel direct een stuk hoger.

Wij ontwerpen samen met u een huisstijl die bij u, uw bedrijf én uw budget past. Een huisstijl welke u kunt gebruiken voor al uw communicatie met uw (potentiële) klanten; visitekaartje, briefpapier, enveloppe, website, advertenties etc. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de branche waarin u werkzaam bent en de doelgroep welke u wilt bereiken. Zo zal bijvoorbeeld een “drukke” huisstijl niet passen als u in de ouderen zorg werkt, maar wel als de jeugd uw doelgroep is.

Ook kunnen we zorgen voor het drukwerk van de producten die u nodig heeft.

UP2media Nijverdal neemt contact op met u.

Projecten