Maak kennis met UP2media

UP2media is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Nijverdal opereerde voorheen onder de naam Ruiter Netservice. Wij houden ons bezig met grafische ontwerpen en wat daaruit voortkomt ; we ontwerpen en realiseren websites, ontwerpen logo’s en huisstijlen, maken advertenties voor gedrukte en digitale media.

Wat kunnen we voor u betekenen

Maar we doen meer dan alleen grafisch ontwerp. Wij zijn “uw internet servicebureau”. U kunt bij ons terecht voor uw drukwerk en reclame zaken. Heeft u al een leverancier prima, anders hebben wij allicht een leverancier voor het gewenste drukwerk, de gewenste reclame / promotie artikelen.

Dus u kunt zich bezig houden met uw eigen werk! Wij verzorgen de hosting van uw website, regelen de domeinregistratie, kunnen het drukwerk voor u regelen. We hebben voor elke gewenste prijs en kwaliteit een adres zodat ook voor uw budget een oplossing gevonden kan worden. Op de pagina diensten vindt u een totaal overzicht van onze diensten.

Service

We onderscheiden ons door onze service; dit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen een duurzame relatie met onze klanten opbouwen, en zijn van mening dat service daarbij een belangrijke factor is! We doen wat u van ons verwacht, maar liever nog net iets meer!

Onze klanten zijn veelal zelfstandig ondernemers met of zonder personeel in het mkb en bevinden zich met name in Oost Nederland (Overijssel / Gelderland). We opereren landelijk, maar we vinden het wel prettig om een keer “een kop koffie te doen”; onze vertrouwde social media!

Sponsoring

Rally Team Altena Aaltink

Sinds half 2012 zijn we sponsor van rally team Altena Aaltink. Dit team doet mee aan verschillende Nederlandse en Duitse rally’s.

Voetbalvereniging De Zweef

Sinds enige jaren zijn we shirt-sponsor van het MA1 elftal van voetbalvereniging De Zweef in Nijverdal.

Ruiter Netservice shirtsponsor van voetbalelftal MA1 van De Zweef

Projecten