Website ontwerp / webdesign

De website van uw bedrijf is het visitekaartje, uw uithangbord op internet. Dat moet er netjes en verzorgd uitzien, uitnodigen om gelezen te worden en tot het ondernemen van actie.
Maar ook als de site “draait” vergt het enig onderhoud en is het belangrijk mee te gaan met de tijd. En vervangt u de oude website? Houdt rekening met de reeds behaalde pagerank!

UP2media ontwerpt en bouwt uw website; duidelijk in inhoud, gebruik en navigatie.

Webdesign: De eerste indruk is belangrijk

Als ondernemer kunt u tegenwoordig niet meer zonder een website. U heeft hem misschien niet nodig om klanten te winnen, maar dan toch zeker omdat uw klanten uw bedrijf bezoeken op internet en daar de eerste indruk van uw bedrijf op doen. En deze moet natuurlijk goed zijn!

Ook al heeft uw klant uw naam via een relatie, vaak wordt toch gezocht op het internet om te kijken of de (via de relatie) ontvangen informatie klopt: komt de informatie én uitstraling overeen met de ontvangen informatie? Of omdat het telefoonnummer van uw bedrijf gezocht word. Dan moet uw onderneming toch te vinden zijn.

Schema website ontwikkelingU kunt voor uw website door een webdesigner of grafisch ontwerp bureau een ontwerp laten maken, zo uitgebreid als u zelf wilt. Echter wat belangrijk is om vooraf te bedenken is: wie gaat de content beheren, en wie levert deze content aan? In de praktijk blijkt dat het regelmatig aanpassen van de inhoud eenvoudiger lijkt dan het is.

Wij ontwerpen en bouwen voor u een professionele website die u zelf kunt onderhouden, of wij doen dit voor u! De site bouwen we zoekmachine vriendelijk, zodat uw site goed gevonden wordt in de bekende zoekmachines. We zijn gevestigd in Nijverdal, maar onze klanten bevinden zich in de regio Overijssel en Gelderland.

Bekijk hoe uw website er uit zou kunnen zien, of neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
enkele voorbeelden van webdesign door UP2media.
UP2media Nijverdal neemt contact op met u.

 

Laat u een nieuwe website bouwen? Denk aan uw pagerank!

Voor ons is het vanzelfsprekend, maar het gebeurt lang niet overal: de reeds behaalde pagerank behouden!

Vaak veranderen de URL’s (pagina adressen in de internet browser) zodra u een nieuwe website bouwt of laat bouwen. Echter uw oude site heeft al een bepaalde pagerank behaald bij de verschillende zoekmachines. Wanneer u hier niets mee doet, verliest u hiervan een deel weer, en doet u dus een stap terug. En dat is natuurlijk niet de bedoeling!

U kunt reeds behaalde pagerank “verleggen” naar de nieuwe pagina zodat deze niet verloren gaat. Hiervoor moeten “redirects” ingesteld worden, zodat ook met het intypen van de oude pagina URL, de bezoeker weer op de nieuwe pagina beland.

Enkele tips ten aanzien van uw website

Wanneer u zelf een website maakt, houdt dan rekening met de volgende punten. Sommige zijn misschien “open deuren”, maar toch nog al eens vergeten…..

 • Zorg dat de site er verzorgd uit ziet.
  • Is spelling niet uw sterkste kant? Vraag iemand om de tekst eens na te lezen op fouten.
 • Maak de navigatie niet te spannend, tenzij u een spelletjes site heeft.
  • Het merendeel van de bezoekers is gewend aan een standaard patroon (menu boven / links). En uw bezoekers zijn “verwend”. Zodra niet direct duidelijk is hoe de navigatie werkt is de bezoeker al weer weg!
 • Maak de tekst plezierig om te lezen.
  • Schrijf geen pagina’s vol, maar een conclusie vervolgd door een bondige pakkende uitleg.
 • Zet tekst op de site!
  • Zoekmachines zoeken naar tekst om te achterhalen waar de site over gaat. Zonder tekst wordt het lastig voor een zoekmachine crawler.
 • Zorg voor goede links.
  • Wanneer (veel) andere sites naar uw site verwijzen, is dit voor een zoekmachine een indicatie dat uw site “kennis” heeft, en komt deze hoger in de resultaten.

 

Heeft u uw website al gereed, maar weet u niet zeker of uw site goed in elkaar zit en wilt u dat er toch even naar gekeken wordt?  Neem dan contact op voor een gesprek of een vrijblijvende analyse van uw huidige site.

Projecten