Logo ontwerp

Het logo van uw bedrijf of product is de blikvanger. Deze geeft een stuk herkenning welke u gebruikt in al uw presentaties; uw briefpapier, pennen die u weggeeft op beurzen, de vlag bij uw bedrijfspand. Het zorgt ervoor dat de klant uw product of reclame uiting direct herkent.

UP2media maakt uw logo herkenbaar!

Uw logo; een herkenbaar beeld

Een mooi logo kunt u gebruiken voor allerlei communicatie doeleinden. Vanzelfsprekend voor op uw briefpapier, visitekaartjes en website, maar ook voor bijvoorbeeld op pennen die u laat maken om uit te delen op een beurs aan uw prospects en klanten. Een logo kan gebruikt worden om de herkenbaarheid van uw bedrijf of product te verbeteren.

Bij het ontwerp van een logo kunt u zich (of uw ontwerper kan zich) te buiten gaan aan leuke (ingewikkelde) ontwerpen, maar ook kunt u een eenvoudig, duidelijk herkenbaar (en relatief eenvoudig reproduceerbaar) ontwerp laten maken. Het is echter belangrijk de toepasbaarheid en de kosten hiervan niet uit het oog te verliezen.Logo-UP2media-257x181

Een ingenieus bedacht logo met allerlei diepere achtergronden kan leuk zijn, maar het kan ook afleiden, en kan ook zeker te kostbaar zijn. En misschien wilt u een logo welke niet vraagt om uitleg.

Voor we beginnen moet duidelijk zijn waar, en op welke materialen u uw logo wilt gaan toepassen. Op basis hiervan gaan we aan de slag en maken voor u een ontwerp.

UP2media Nijverdal neemt contact op met u.

Enkele voorbeelden van logo’s welke we samen met de opdrachtgevers hebben ontworpen:

Projecten