ClubSupport website

Voor ClubSupport Nederland hebben we de website ontworpen en gerealiseerd.

ClubSupport HomepageDit hebben we samen met Van Vree Communicatie ontworpen en gemaakt, met een compleet eigen content management systeem, dus niet gebaseerd op WordPress, Joomla of een ander CMS. De keuze is hierop gevallen omdat het gewenst is om met het systeem alle vrijheid te hebben in het realiseren van wensen ten aanzien van presentatie, layout etc, communicatie mogelijkheden, én volledig grip te hebben op API koppelingen. Daarnaast zijn we hiermee minder gevoelig voor het hackers-gilde.

Via de website kunnen consumenten die een kaartje met unieke code hebben ontvangen (bij bijvoorbeeld een autowasstraat) hun stem uitbrengen op hun favoriete club/vereniging. Met elke stem doneert de organisator van de actie een bedrag aan de betreffende vereniging.

ClubSupport Nederland voorziet de organiserende ondernemer én de deelnemende verenigingen van promotiemateriaal voor de actie!

De organisator van de actie en de deelnemende clubs kunnen op hun website de informatie “live” tonen door het opnemen van een stukje code. Zie het voorbeeld hieronder!

moment aub


Projecten