Verlies uw zoekmachine ranking niet!

Het klinkt misschien als bangmakerij, echter dit is niet het geval; beveiliging van websites is een steeds belangrijker aan het worden. Zoekmachines gaan sites welke niet zijn beveiligd met een certificaat (te herkennen aan het “slotje” in de URL) lager waarderen! En in de nabije toekomst, er wordt al gesproken over 2018, zullen browsers zelfs bezoek aan niet beveiligde sites gaan ontmoedigen!

U kunt dit voorkomen door het laten installeren van een certificaat op uw site!

Bij het kiezen van een certificaat heeft u de keuze uit een certificaat met domein validatie (DV), organisatie validatie (OV) of uitgebreide (extended) validatie (EV). Het verschil zit onder andere in de controle of degene die een certificaat aanvraagt ook werkelijk de eigenaar is. 

Bij een DV certificaat wordt alleen gekeken of degene die het certificaat aanvraagt ook de correspondeert met de eigenaar volgens de domein registratie. Bij een OV certificaat wordt ook contact opgenomen met de aanvrager bijvoorbeeld via telefoon. Bij een EV certificaat worden ook KvK gegevens gecontroleerd, zodat zeker is dat de aanvrager ook werkelijk is wie hij beweert te zijn. De bezoeker ziet dit ook in de adresbalk van het URL; hier staat de naam van het bedrijf vermeld in groene letters!

Afhankelijk van de gevoeligheid van de informatie die via de website wordt uitgewisseld kiest u een certificaat. Een EV certificaat geeft bezoekers van uw website duidelijk te kennen dat ze zaken doen met een geregistreerd bedrijf waarvan de identiteit gecontroleerd is. 

Deze zomer installeren wij u dit certificaat gratis op uw website. De hosting moet daarvoor wel in ons beheer zijn; is dit niet het geval dan zullen we dit specifiek moeten bekijken. Daarnaast zullen wellicht enkele aanpassingen aan uw site moeten worden gedaan.

Neem direct contact op om ook zeker te zijn dat uw site bereikbaar is en blijft voor uw klanten en voor het behoudt van uw zoekmachine (Google) ranking! 

SSL certificaat bestellen

Ja ik wil mijn website beveiligen en meedoen met de Safe SSL Summer! Stuur mij een offerte!
Naam
Website
Opmerkingen
Voorkeur certificaat

De gemelde prijzen zijn ex BTW.

Projecten