Regio Casting

Met Narrow Casting kunt u binnen uw bedrijf boodschappen presenteren aan de (winkelende) consument. Dit kan zijn om bezoekers welkom te heten, ter “bewegwijzering” (welke zaal voor welke presentatie) of om een product of aanbieding onder de aandacht te brengen. In alle gevallen valt of staat het systeem met de content (inhoud) en opmaak van de presentaties.

UP2media levert de tools zodat u altijd up to date en mooi gestylde informatie presenteert.

Uw eigen tv-kanaal in uw onderneming

RegioCasting is onze eigen versie van Narrow Casting, het promoten van uw bedrijf en/of producten via beeldschermen in de winkel om de omzet te verhogen.

Ook kan het gebruik worden binnen het bedrijf het om bezoekers welkom te heten en de weg te wijzen naar de bijvoorbeeld de besproken vergaderruimte; dus als een extra stuk aandacht /service richting bezoekers en klanten.

Wij verzorgen samen met Sector IT voor het complete plaatje. Van installatie van de hardware tot en met de content van de schermen. Dit laatste is zeker niet het minst belangrijk, en nemen wij (graag) van u over, of doen we samen met u.

Afhankelijk van uw wens en doelstelling stellen we een plan op om regelmatige basis de content te wijzigen. Wanneer snelle aanpassing en frequente aanpassingen van de inhoud nodig zijn kan worden besloten dat deze aanpassingen ook door uzelf worden gedaan. Immers wanneer u een product in de aanbieding heeft welke inmiddels is uitverkocht moet dit natuurlijk direct kunnen worden vervangen door een vergelijkend product.
Regio Casting van UP2media bij C1000 Rudy Veldkamp Den Ham
Samen met u bepalen we de doelstellingen en aan de hand daarvan word het te volgen pad bepaald.

Ook kunt u meedoen aan projecten in dorpskernen of winkelcentra. Hiermee wordt uw advertentie bij alle participerende winkels zichtbaar en daarmee nog effectiever.

Met ons concept (regio casting) houdt u zelf de inhoud van de schermen in de hand. U plaatst zelf de aanbiedingen, en is het product niet meer op voorraad dan kunt u eenvoudig direct de inhoud aanpassen. U ben hiermee niet afhankelijk van anderen, of wachttijden en kunt adequaat reageren op ontwikkelingen.

UP2media Nijverdal neemt contact op met u.

Projecten