Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer bezoekers op de website, meer omzet in uw winkel/bedrijf. Is Google Adwords de oplossing? Of is optimalisatie van de website voldoende?

SEO (search engine optimization / zoekmachine optimalisatie) is één van de instrumenten om meer klanten / omzet te halen uit een website. Met SEO optimalisatie wordt de positie van uw website in de zoekresultaten verbeterd, zodat u meer bezoekers op uw website krijgt. SEO spitst zich toe op de tekstinhoudelijke én de technische kant (opbouw) van uw website; het is een combinatie van beiden!

Adwords (betaalde advertenties in bijv Google) is een andere optie om meer bezoekers op uw site te krijgen. Hiermee wordt een advertentie van uw bedrijf of product weergegeven in de zoek-resultaten pagina van Google. Hiermee staat u direct in beeld bij uw klant.

Ruiter Netservice helpt u de positie van uw website in de zoekmachines te verbeteren en te bepalen wat voor u de juiste keuze is. Neem contact op voor een afspraak over SEO optimalisatie of een Adwords advertentie campagne.

Enkele seo tips

google bot

bron: Google

Enkele tips om de positie van uw website in de zoekmachine resultaten te verbeteren:

– Zorg dat duidelijk is waar de website/pagina over gaat
– Zorg voor een uitnodigende website, die lezers langer op uw site houdt
– Ververs regelmatig inhoud (nieuws)
– Zorg voor externe links naar uw pagina

Daarnaast zijn er nog meer zaken die de positie van uw website in de zoekresultaten positief kunnen beïnvloeden. Maar er zijn er ook die negatief kunnen werken!

De eenvoudigste regel die gehanteerd kan worden bij het maken van de website en het bepalen van de inhoud is: zorg dat uw site bezoekers interesseert en boeit, en geef redenen voor de bezoeker (en de google bot) om er regelmatig terug te keren.

Wilt u uw huidige website door ons laten controleren, en adviezen over hoe u meer bezoekers en klanten krijgt door uw website?
Maak een afspraak met UP2media Nijverdal over professionele zoekmachine optimalisatie!

Projecten